Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η Σ.Ε.Α.Θ. συμφωνεί με την Α.Σ.Π.Α. στο ζήτημα της δημιουργίας ‘’Γραμματείας Γυναικών’’ στη Θεσσαλονίκη.


  Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Α.Θ.), ως ενεργός, μάχιμος, και υπεύθυνος Συνδικαλιστικός Συνδυασμός της πόλης, και παρά το γεγονός ότι με την Α.Σ.Π.Α. σε Συνδικαλιστικό πάντα επίπεδο μας χωρίζουν πολλά, συμφωνεί απόλυτα μαζί της στο ζήτημα που ανέκυψε για την δημιουργία ‘’Γραμματείας Γυναικών’’ στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
  Είναι απολύτως απαραίτητο οι γυναίκες συναδέλφισσες να μπορούν να εκφραστούν μέσω ενός οργάνου όπως είναι η ‘’Γραμματεία γυναικών’’ προκειμένου να δυναμώσουν τη φωνή τους.
  Φωτεινό παράδειγμα εξάλλου αποτελεί η δημιουργία ‘’Γραμματείας Γυναικών’’ σε επίπεδο Ομοσπονδίας εδώ και πολλά χρόνια, όπου η ύπαρξη και η λειτουργία της μόνο ΘΕΤΙΚΗ συνεισφορά έχει τόσο για τις γυναίκες συναδέλφισσες όσο και για το ίδιο το Συνδικαλιστικό κίνημα!
  Δεν θα ασχοληθούμε με όσους είναι αντίθετοι με την δημιουργία της συγκεκριμένης γραμματείας γιατί πολύ απλά μας χωρίζει η ΑΒΥΣΣΟΣ ! ! !  
  Κλείνοντας, καλούμε τον Πρόεδρο της Ένωσης, να συγκαλέσει ΑΜΕΣΑ Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη σύσταση ‘’Γραμματεία Γυναικών’’ προκειμένου να τεθεί εκ νέου σε ψηφοφορία.