Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ‘’ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’’ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!



  Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης ‘’Σ.Ε.Α.Θ.’’, μετά από δύο και πλέον έτη λειτουργίας και ανιδιοτελούς προσφοράς στο Συνδικαλιστικό Κίνημα, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας, αναστέλλει επ’ αόριστον την λειτουργία της και ενώνεται με την ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ’’ δημιουργώντας από κοινού έναν ΝΕΟ Συνδικαλιστικό Συνδυασμό με την επωνυμία ‘’ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’’.
  Η ενέργεια αυτή γίνεται με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη διασφάλιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων, την ενδυνάμωση και ταυτόχρονη εξύψωση του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος, αλλά κυρίως για να αποδειχθεί και εμπράκτως ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
  Η ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των συναδέλφων ήταν το μοναδικό προαπαιτούμενο για να επιτευχθεί η δημιουργία της ‘’ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ’’, αφού τόσο εμείς ως ‘’Σ.Ε.Α.Θ.’’ όσο και οι συνάδελφοι της ‘’ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ’’ λειτουργούσαμε με κοινό παρανομαστή την Συναδελφική Αλληλεγγύη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων επί της ΟΥΣΙΑΣ.    
  Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας είναι πολλά.
  Μόνο με ΕΝΟΤΗΤΑ και πραγματική ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ θα μπορέσουμε να επιλύσουμε όσα μας ταλαιπωρούν.
  Κάνουμε κάλεσμα για ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο σε όποιον Συνδικαλιστικό Συνδυασμό ή Συνάδελφο έχει διάθεση για αγώνα και προσφορά.

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.
ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.